Panthera Publishing

Publisher info

I juni 2009 grunnla Anette Sivertstøl Panthera Publishing, med ønske om å endre bokverdenen. Panthera mener at bokbransjen kanskje har for lenge blitt fremstilt som en litt gammeldags og kjedelig bransje. Det er på tide å gi bokbransjen et friskt pust og en aldri så liten foryngelse.


Panthera skal gjøre det mer attraktivt å lese, og vi skal gi de unge en sjanse. Konseptet til Panthera er unge forfattere til unge lesere.

Vi mener kreativitet og talent er noe man er født med. Et ungt skrivetalent kan være like talentfullt som et eldre skrivetalent. Panthera drar frem de unge skrivetalentene og gir dem den oppmerksomheten de fortjener for sitt arbeid. Pantheras slagord er ”Will change your life”. Slagordet spiller på to ting: Når en ung forfatter gir ut en bok på Panthera, tar livet en ny vending. Samtidig skal leseren av enhver Pantherautgivelse sitte igjen med et bokminne for livet. Pantheras bøker skal bety noe for både våre lesere og forfattere.
- Talent kan ikke læres, bare utvikles
Panthera skal ikke masseprodusere bøker, pågrunn av at hver enkel bok og forfatter skal bli en suksess. Dette er tidkrevende, og både Panthera og forfatterne må jobbe hardt for at dette skal gå.

Forfatterene

Å komme inn i Pantherastallen skal være starten på noe stort for våre unge forfattere. Panthera velger bare ut de beste skrivetalentene, og vi behandler våre forfattere slik et ekte skrivetalent fortjener å bli behandlet. Som en stjerne.

Er du under 23 år, er du hjertelig velkommen til å sende inn ditt bokmanus til oss. Vi tar ikke inn nye forfattere over denne aldersgrensen. Grunnen til det er at vi ønsker å holde fokus på de yngre forfatterne. Forfattere som kommer inn i vår forfatterstall før fylte 23 år, blir hos oss til de er 25. Hva vi tilbyr dem etter dette, er foreløpig en hemmelighet...


Leserne
Målgruppen til Panthera er lesere mellom 18 og 25 år. Vi mener disse lenge nok har vært en glemt målgruppe, og nå ønsker vi å gjøre noe med dette. Panthera gir ut bøker for unge voksne, og lover å tilby disse gode kvalitetsbøker i ulike sjangre.
Pantherabøkene skal være lett å finne, derfor har vi en egen Pantherastand i alle butikker som selger bøkene vi gir ut.

Hvorfor Panthera?
Anette Sivertstøl valgte ikke navnet ’Panthera’ av ren tilfeldighet. Panthera står for store kattedyr, og Sivertstøl mener forfattere og katter har likskapstrekk; begge kan fremstå som mystiske, og lever litt i sin egen verden.


- Konseptet er unge forfattere til unge lesere.

Where to find Panthera Publishing online


Where to buy in print


Publisher ofGrim
Price: $3.99 USD. Words: 69,510. Language: Norwegian (Bokmål). Published: February 16, 2012 by Panthera Publishing. Categories: Fiction » Horror » Crime
Det begynner med en savnet side, og ender med en side i historien. Hvem er han som følger med i skyggene? Hvor mange liv har han fanget mens ingen har sett? Det blir opp til et helt spesielt lag å avsløre grimheten bak det hele.
Fiji Kitsune
Price: $6.99 USD. Words: 100,330. Language: Norwegian (Bokmål). Published: February 16, 2012 by Panthera Publishing. Categories: Fiction » Fantasy » Epic
Dagen den mystiske Epsilon helt uten videre dukker opp i dragestallen, er dagen livet til den unge dragetemmeren og ninjaen Fiji Kitsune snus på hodet. Hvor kom Epsilon fra? Hvem er han? Og hva gjør han her?
I dypet av en ruin
Price: $3.99 USD. Words: 97,760. Language: Norwegian (Bokmål). Published: March 10, 2011 by Panthera Publishing. Categories: Fiction » Science fiction » General, Fiction » Romance » Fantasy
Ingen som lever har sett solen eller drukket rent vann, og en mystisk og brutal sekt er i fremmarsj. Samtidig møtes Stella og Lupus i verdensmetropolen Barathrum, og i løpet av kort tid vil de begge erfare hva det er både de og hele resten av verden står overfor. Men hvordan kan bare noen ungdommer stoppe krefter som er større enn noe annet de kjenner til?


Panthera Publishing's tag cloud