Stefaan Van Laere

Biography

Auteur van fictie en non-fictie voor jeugd en volwassenen; schrijft onder meer thrillers (de reeks rond commissaris George Bracke waarvan eind 2011 al het achtste deel ‘Boemerang’ verscheen) en jeugdromans.
Verder publiceert hij ook non-fictie over uiteenlopende onderwerpen zoals wielrennen, whisky, Schotland, jenever, kaas, aardbeien, koffie, dans, tal van vermaarde restaurants en chefs, grootmoeders keuken, liefdesreceptjes en nog veel meer. Tussen de bedrijven door levert hij ook nog bijdragen voor tijdschriften in België en Nederland.

Where to find Stefaan Van Laere online


Where to buy in print


Books

Gelukkig groeien er geen bomen op de Noordpool
Price: $8.99 USD. Words: 39,980. Language: Dutch. Published: May 19, 2014 by De Scriptomanen. Categories: Fiction » Urban
Baziel is wat fier op zijn naam. Afgeleid van 'basileos', Grieks voor 'koninklijk'. Zo voelt hij zich ook, daar op dat sobere, duistere kamertje in de havenbuurt. Dat ze hem maar met rust laten! En als ze niet naar hem willen luisteren, staat hij niet in voor de gevolgen. Wraak die aan de ribben blijft kleven, vergt de nodige voorbereiding. Je trekt maar beter tot de tanden gewapend ten strijde!

Stefaan Van Laere's tag cloud