Michael Andersen

Biography

Far til tre fantastiske piger, gift med Henriette og ansat som pæd.medhjælper i en bondegårdsbørnehave. Inspiration til mine fortællinger får jeg igennem hverdagens pudsigheder.

Books

Veras Hviskedyr
Price: Free! Words: 3,440. Language: Danish. Published: July 25, 2016. Categories: Fiction » Children’s books » Fiction
"Vera, Vera!! Hallo du, Stå nu ikke bare der og glo - sig hej til julemanden.." Vera sagde ikke et ord. "Veras Hviskedyr" er fortællingen om Vera, der pludselig en dag kun kan hviske i fremmedes selskab, og de udfordringer det fører me
Suttetræets hemmelighed
Price: Free! Words: 1,480. Language: Danish. Published: May 29, 2015. Categories: Fiction » Children’s books » Fiction
På deres treårs fødselsdag skal tvillingerne Jonas og Sofie sige farvel til deres sutter. Sutterne bliver, med mors og fars hjælp, hængt på det gamle suttetræ på toppen af bakken, og de får fine gaver i stedet for. Efter en svær nat uden trøst fra sutterne skal de passes af Bedste, og hun deler en helt særlig hemmelighed med dem..
Gunhild flytter hjemmefra
Price: Free! Words: 130. Language: Danish. Published: November 14, 2014. Categories: Fiction » Children’s books
(5.00 from 1 review)
Gunhild bliver træt af mor og far, og vælger derfor at flytte hjemmefra. Hvad Gunhild ikke ved, er dette skal blive starten på en begivenhedsrig dag, og et nyt spændende venskab.

Michael Andersen's tag cloud

bog    boger    bornebog    brnebog    danmark    dansk    farvel til sut    flytter    gbger    genert    gratis    gratis bger    gunhild    hjemmefra    introvert    stop med sut    suttetr    suttetrae    til brn    trae    vera