T.G.A. Proost

Biography

T.G.A. Proost (Thijs) werd geboren (1989) in Turnhout waar hij nog steeds leeft. Jong starte hij een opleiding aan de Stedelijke Academie Voor Schone Kunsten te Turnhout. Ook volgde hij daar verder een opleiding Keramiek. Naast zijn creative passies studeerde hij voor Multi Media Operator.

T.G.A. Proost heeft op dit moment één boek gepubliceerd. Slaapvloek haalde de hitlijsten van iBooks Nederland. Slaapvloek lag dicht bij zijn eigen persoonlijkheid en bevat veel gelijkenissen over hoe hij zelf uit de kast moest komen. Zijn tweede boek BrainVirus.A is in de maak.

Smashwords Interview

Wanneer begon je voor het eerst met schrijven?
Ik begon heel jong met schrijven, Hoe oud ik was kan ik me niet goed meer herinneren. Ik zat nog op de lagere school en schreef een verhaaltje over een kabouter die door het magische kabouterland op reis ging.
Wat is het verhaal achter je laatste boek?
Het idee voor Slaapvloek kwam voort uit een dag waar ik me niet zo lekker voelde. Ik zat wat rond te lopen in de living van mijn ouders zoals ik wel meer doe. Het verhaal bevat veel elementen uit mijn leven en hoe ik opgegroeid ben, al is het hellemaal gegoten in een fictief jasje. Elementen als mijn geaardheid en een zelfdoding's poging van mijn broer hebben geleid tot dit verhaal. Misschien bevat dit verhaal wal het meeste van mezelf van alle teksten die ik tot hiertoe geschreven heb.
Read more of this interview.

Where to find T.G.A. Proost online

Books

Slaapvloek
Price: Free! Words: 10,870. Language: Dutch. Published: July 1, 2016. Categories: Fiction » Young adult or teen » Gay & Lesbian, Fiction » Gay & lesbian fiction » Gay
Het verbergen van zijn werkelijke geaardheid was de grootste fout die hij kon maken. Toch was dat wat hij deed.

T.G.A. Proost's tag cloud

coma    gay    homo    homosexueel    liefde    pesten    zelfmoord