Kaleidoskop za uspavanku

Rated 5.00/5 based on 3 reviews
Zbirka priča „Kaleidoskop za uspavanku“ je skup priča koje su, po proceni autora i po komentarima čitalaca, najviše dotakle njihovu dušu. Bilo time što su u njima izazvale neke možda davno potisnute emocije, bilo da su ih naterale da se zamisle, da se nasmeju ili rasplaču, bilo time što su im pomogle da dođu do odgovora za kojima su dugo bezuspešno tragali. More
Download: epub
About Negoslava Stanojević

Diplomirani ekonomista, novinar, bloger

Negoslava Stanojević je diplomirani ekonomista školovan u vreme važenja socijalističkih principa i njihovog primata, zajedno sa politikom, nad ekonomijom i nad svakom drugom naukom.

Manje zbog toga, a više zato što je još od prvih slova zaljubljenik u pisanu reč, po diplomiranju je počela da se bavi novinarstvom i to je, i pored svih izleta u turističke i marketinške vode, njeno osnovno i trajno zanimanje. Hobi, ljubav i posao – tri u jednom.

Osnivač je dva popularna bloga – negoslava.blogspot.com, na kojem piše o aktuelnim temama iz naše svakodnevice i negoslava.wordpress.com, specifičnom po pričama na zaplanjskom dijalektu. Posebno je prepoznatljiva po intervjuima sa zanimljivim ličnostima iz zemlje i regiona, koje je široj, ne samo stručnoj javnosti, približila na svoj specifičan način.

Autor je zbirke zaplanjskih priča „Jošte čekam taj reč da mi rekne“, knjige objavljene krajem 2014. godine koja je ovaj siromašan, pasivan kraj na jugu Srbije približila velikom broju ljudi, koji nikada nisu čuli za Zaplanje.

Learn more about Negoslava Stanojević

Also by This Publisher

Reviews of Kaleidoskop za uspavanku by Negoslava Stanojević

Milan Todorovic, Sr reviewed on Dec. 29, 2015

Kupio sam knjigu, skuvao kafu, listam je i krenuo sa čitanjem.
(reviewed the day of purchase)
Nalee reviewed on Dec. 29, 2015

Priče koje nenametljivo utiskuju trag u čitaoca. Posebno, što su obrađene teme svakodnevne tj. životne. Neizbežno je osetiti emociju, satiru, humor ali i liriku. Negoslavin stil mi je blizak i poznat jer pratim njen rad na blogovima koje vodi, tako da sam ovu knjigu dočekala sa zadovoljstvom i radošću. Knjiga za preporuku!
(reviewed the day of purchase)
OliveraVR reviewed on Dec. 29, 2015

Blog priče koje su nam doticale osetljive tačke naše svakodnevice, sada su na okupu. Sabrana su iskustva i doživljaji opisani na duhovit način pa na vrlo emotivan, pa ironičan, pa edukativan a neke priče su na ivici poetičnog. To je zapravo pravi odraz autorke Negoslave koju ko poznaje poznaje je upravo takvu. Prijatelj, toplina, znanje, podeliti iskustvo, pomoći drugome, opisati zaboravljene vrednosti i još mnogo toga... Uživala sam!
Olja Ristić
(reviewed the day of purchase)
Report this book