Piter Pani

Piter Pani Njëherë e një kohë, na ishte një djalë që quhej Piter Pan. Piteri ishte një djalë i veçantë sepse ai mund të fluturonte dhe të fliste me kafshët. Ai ishte shumë i mirë gjithashtu dhe në luftën me shpata. Ai asnjëherë nuk rritej por gjithmonë qëndronte një djalë i vogël .

Available ebook formats: epub

Words: 460
Language: Albanian
ISBN: 9781535707688
About Dino Lingo

Dino Lingo language learning programs for children. Available in 50 languages. Books, DVDs, CDs, flashcards, posters, toys and more. For more please visit our website.

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book