Οι αποχρώσεις της κόκκινης ομπρέλας - Τριλογία / Μέρος 2

Adult Erotica
Άλλαζαν συνεχώς κουστούμια η Αρσενική και η Θηλυκή φύση σαν θεατρίνοι πάνω στην σκηνή. Απαιτητικός ο αυτοσχέδιος ρόλος τους. Απρόβλεπτες εκπλήξεις ξεπηδούσαν από την χαραμάδα του σανιδιού και τους τρόμαζαν. Οι διαδοχικές αλλαγές δεν είχαν σταματημό!!!
Η κόκκινη ομπρέλα κρύβει την αφηγηματική φρενίτιδα της συγγραφέως ρίχνοντας την αυλαία.
Ποια θα 'ναι η συνέχεια ? More

Available ebook formats: epub mobi pdf lrf pdb txt html

First 20% Sample: epub mobi (Kindle) lrf more Online Reader
About Ειρήνη Αντωνίου

Η Ειρήνη Αντωνίου γεννήθηκε ανάμεσα στις μυρωδιές της Άνοιξης μία ηλιόλουστη μέρα του Απρίλη στο Λουτράκι Κορινθίας, ένα προσφιλές τουριστικό θέρετρο.
Αν και υπήρξε πολύ καλή μαθήτρια στα φιλολογικά μαθήματα ποτέ δεν είχε περάσει από τον νου της η συγγραφή παρά μόνο από τα όνειρα της και τις εκθέσεις που έγραφε στο σχολείο.
Μεγαλώνοντας χάραξε άλλον δρόμο. Σπούδασε ”Τουριστικές επιχειρήσεις” στο Ηράκλειο Κρήτης, Αισθητική-επαγγελματικό μακιγιάζ σε ιδιωτική σχολή της Αθήνας και ”Body painting & Forum mup for face and body” στο Παρίσι.
Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο ως σύμβουλος-αισθητικός Clinique. Όμως μία βροχερή μέρα του Νοέμβρη το 2012 όλα άλλαξαν. Το ξεχασμένο εφηβικό όνειρο της ήρθε με πείσμα και απαίτησε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι την ανάγκασε να πάρει μία πένα στο χέρι και παρέα με την έμπνευση ως χείμαρρος-οδηγός την παρέσυρε σε υπέροχες συγγραφικές ατραπούς.

e-mail : eirini.antoniou65@gmail.com

Learn more about Ειρήνη Αντωνίου

Also by This Author

Reviews

This book has not yet been reviewed.
Report this book