Hans Breuker

Biography

Ondernemer, tekenaar, schrijver, vader, schilder, echtgenoot, neuspulker. In willekeurige volgorde. Het gelukkigst als ik met nieuwe dingen bezig ben. Creatief of zakelijk. Schrijven is wel een van mijn favoriete bezigheden. Eindelijk durf ik dingen te publiceren en vind ik de rust om een verhaal af te maken. Ik ben begonnen met korte verhalen en heb mijn literaire ambities weg durven zetten om me meer te concentreren op actie thrillers. Het is ook het genre dat ik zelf graag lees en kijk. Misschien dat er hier en daar een literair tintje aan zit. Een klein scheetje van een dieper laagje. Maar het is vooral entertainment.

Where to find Hans Breuker online


Books

Rubensvrouw
Price: Free! Words: 470. Language: Dutch. Published: August 31, 2016. Categories: Fiction » Literature » Literary
Herbert luistert naar de nachtelijke geluiden van de jungle. Hij heeft het gedaan! Lees dit korte verhaal (400 woorden) naar aanleiding van de schrijfwedstrijd 'heel Nederland schrijft'. Het thema was: 'stel je voor dat...' Ik heb me laten meenemen vnaf het moment dat ik de eerste letter typte. Een leuk fragment waar ik aan denk om nog eens een novelle van te maken. Why the f... niet toch?! :-)
Blauwe ruit
Price: Free! Words: 1,840. Language: Dutch. Published: August 26, 2016. Categories: Fiction » Thriller & suspense » General, Fiction » Literature » Literary
Een kort verhaal over Azim. Hij loopt door zijn eigen buurt in Amsterdam. Hij is gespannen. Zijn wapen zit oncomfortabel en onwennig in zijn broek. Je weet niet wat er aan de hand is. Zet je schrap voor een bespiegelende en spannende nacht.

Hans Breuker's tag cloud

amsterdam    bed    coffeeshop    coke    criminaliteit    diefstal    drama    drugs    jungle    liefde    man    nacht    rubens    rubensvrouw    spanning    thriller    vrouw